Hirdetés
. Hirdetés

Jövőre halasztja moduláris okostelefonja tesztelését a Google

|

A keresőkirály Amerikában fogja tesztelni a Project Ara néven ismert eszközt, derült ki a kezdeményezés egyik tweetjéből.

Hirdetés

Egyelőre nem ismert sem a tesztelés pontos helye, sem az időpontja. A Project Ara okostelefont úgy alakítják ki, hogy a felhasználók egyszerűen kicserélhessék alkotóelemeit. Az elképzelés az, hogy a vásárlók megveszik a hardvermodulokat - processzort, érzékelőket, kijelzőt, kamerát stb. -, majd ezekből, mint egy kirakós játékban, összeállítják a tetszésüknek leginkább megfelelő mobilt. Az okostelefon vázak ára 50 dollárnál fog kezdődni. A Google eredetileg Puerto Ricóban tervezte elindítani a moduláris okostelefon tesztelését és árusítását, azonban ezt az ötletet egy múlt heti hír szerint elvetették. További információkat a projekt állásával kapcsolatban nem tett közzé a vállalat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.