Hirdetés
. Hirdetés

JP Morgan: két új iPhone-modell az Apple-től

|

A befektetési bank vezető elemzője szerint a cupertinóiak egy külön, a bemutatás előtt álló iPhone 5-nél olcsóbb típussal szeretnék bevenni a kínai piacot.

Hirdetés

Mark Moskowitz, a JP Morgan vezető elemzője hétfőn, az Apple Insidernek nyilatkozva azt mondta, valószínű, hogy az Apple idén ősszel az iPhone 5 mellett egy másik, gyengébb teljesítményű, - elsősorban, de nem kizárólag - a kínai piacra szánt modellt is bemutat majd.

 

Moskowitz egy a befektetési bank által készített kutatásra alapozta fenti kijelentését; véleménye szerint a beszállítói aktivitás arra utal, hogy az Apple az egyelőre még csak iparági pletykák szintjén emlegetett ötös széria mellett a ma kapható csúcskészülék feljavított változatát, az „iPhone 4-plust" (esetleg iPhone 4S-t) is bevezetheti az idén.

„A Kínában rejlő üzleti lehetőségeket tekintve nem lenne meglepő, ha a cég egy egyedi tervezésű, megfizethető modell révén próbálná meghódítani ezt a hatalmas piacot" - húzta alá az elemző.

Moskowitz szerint valószínű, hogy az iPhone 5-öt az Pad 2-ben bemutatott A5-ös, esetleg egy új fejlesztésű A6-os processzorral és 1 GB-os RAM-mal fogja piacra dobni a gyártó. A készülék vékonyabb és könnyebb lesz, mint elődei, hosszabb akkumulátoridővel, CDMA és GSM chippel, de a 4G LTE hálózatokat nem támogatja majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.