Hirdetés
. Hirdetés

Kábeltolvajok Nagykanizsán

|

Mégsem a szélvihar, hanem bűncselekmény miatt szünetelt szombat estétől a telefon- és internetszolgáltatás Zalában.

Hirdetés

Az M7-es autópálya mellett a tolvajok optikai- és rézkábelt vittek el egy kapcsolószekrényből, emiatt Nagykanizsa palini városrészében, továbbá Magyarszentmiklós és Gelse térségében kétezer előfizetőnél szűnt meg a távközlési cég szolgáltatása - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya. A tájékoztatás szerint vasárnap hajnalban sikerült visszaállítani a telefon- és internetkapcsolatot a várostól távolabbi településeken, a palini területen azonban félezer előfizetőnél vasárnap délelőtt még nem működött a szolgáltatás.

A tolvajok körülbelül 150 méter hosszúságú kábelt tulajdonítottak el. A szakemberek több mint 20 óra elteltével tudták helyreállítani a kapcsolatot, így vasárnap késő délutántól működnek ismét a telefonok és az internetszolgáltatás - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.