Hirdetés
. Hirdetés

Kamerákban tobzódik a Samsung új csúcsmobilja

|

A Galaxy S10 legdrágább változatán öt kamera lesz: kettő elől, három hátul.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S10-el szeretné méltó módon megünnepelni a termékvonal tizedik születésnapját, ezért az évfordulós modelt  számos továbbfejlesztéssel teszi vonzóvá.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a gyártó három különböző Galaxy S10 változatot bocsát ki, hogy versenyben maradjon a szeptemberben megjelenő három új iPhone-nal.

Az első a "normál" Galaxy S10 lesz, amely Beyond 0 kódnév alatt fut. Kijelzője 5,8 hüvelykes lesz, hátoldalára pedig kettős kamerarendszert és egy ujjlenyomatleolvasót tervez a gyártó, amit nem épít be az üvet alá, hanem az eszköz oldalán helyez el.

A köztes modell, a Beyond 1 6,1 hüvelykes kijelzőt kap, és hátoldalán három kamerát, elöl pedig egy szelfikamerát találunk majd. Elképzelhető, hogy ujjlenyomat-leolvasója nem a mobil oldalára, hanem üveg alá kerül.

A csúcsok csúcsa a Beyond 2, 6,44 hüvelykes Galaxy S10+, amely a kijelzőbe integrált ujjlenyomatleolvasó mellett hármas hátoldali kamerarendszert és kettős szelfikamerát kap.

A megjelenés legvalószínűbb időpontja 2019. január-február.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.