Hirdetés
. Hirdetés

Károk helyett tápvédelem

|

A feszültségingadozás káros hatásait védik ki a Belkin eszközei.

Hirdetés

A legegyszerűbb otthoni eszközöktől kezdve a nagyteljesítményű fogyasztókig a lehető legjobb védelmet kínálja a Belkin SurgeMaster védelmi sorozata.

Teljesítmény alapú védelem


Különböző teljesítményszintekhez igazodva óvják elektronikai eszközeinket a gyártó SurgeMaster elnevezésű túláram-védelmi termékei.

Rögtön háromféle szintet különböztet meg a gyártó, attól függően, hogy milyen mértékben, illetve milyen biztosítás megléte mellett kívánjuk megóvni elektronikai eszközeinket. Az átlag felhasználók számára az Átfogó szint ajánlható, mely tökéletes választás, ha az otthoni számítógépet, a nyomtatót vagy épp egyéb szórakoztató elektronikai eszközt kívánnánk megvédeni a káros feszültségingadozásoktól és túláramtól.

Az aljzatot akár falra is szerelhetjük, így akkor is tervezhetünk vele, ha amúgy kevés hely áll rendelkezésre, vagy épp csak a kábelrengeteget szeretnénk elrejteni. Az utazó felhasználók örömére elkészült egy kisméretű változat is, amely révén külföldi tartózkodásunk során is megvédhetjük a magunkkal hurcolt számítógépes eszközöket. Az Átfogó szintet a csatlakoztatott berendezésekre vonatkozó 80 000 eurós biztosítás és korlátlan időtartamú cseregarancia jellemzi.

1014belkindugo.jpg



Eggyel feljebb lépve található a Haladó szint, mely közepes erősségű számítógépekhez és nagyobb számú perifériához illik mind teljesítményben, mind pedig szolgáltatásokban egyaránt. A telefon, fax és modem mellett koaxiális védelmet is kínál. Erre a szintre továbbra is korlátlan időtartamú cseregarancia érvényes, a biztosítási szint pedig itt már 150 000 euróra emelkedik. 

Végül két eszközzel is megismerkedhetünk az Extrémnek elnevezett szinten. Esetükben már szóba jöhetnek az irodai felhasználáshoz tartozó nagy teljesítményű perifériák védelme is, valamint azon felhasználók, akik rendkívül értékes számítógéppel és kiegészítőkkel rendelkeznek otthonukban. A biztosítási összeg ennek megfelelően 275 000 euró, míg a korlátlan cseregaranciát adathelyreállítási garanciával egészítette ki a gyártó. Ez utóbbi a csúcsnak tekinthető, az Ethernet-hálózatok védelmét is ellátó berendezésre szintén érvényes. A professzionális számítógépes munkához, illetve a felsőkategóriás szórakoztató rendszerek ellátására tervezett legfejlettebb Extrém modell a fogyasztókat számos aljzattal várja, melyek biztosítását korlátlanná tette a gyártó.

Védelem asztali számítógépekhez


800 VA, azaz 480 watt leadására képes a Belkin Active Battery Backup család legnagyobb tagja (a család másik két tagja 400 és 600 VA-t tud leadni). Ekkora teljesítmény már alkalmas arra, hogy kiszolgálja a nagyobb teljesítményű, illetve nagy képátlójú kijelzővel kiegészített számítógépet még abban az esetben is, ha teljes terhelés közben ér bennünket áramkimaradás.

 

1014belups.jpg



A Line interaktív technológiára épülő kisméretű egység (amely természetesen AVR funkciója révén képes korrigálni a 230 volttól eltérő feszültséget) hátulján három darab szünetmentes- és túlfeszültség-védelemmel ellátott kimenet található, ezt egészíti ki az RJ11-es telefonvonali védelem és a kommunikációhoz szükséges USB-csatlakozó. A tápegység aktivitását a csomagban található WinPower programmal követhetjük nyomon, ha nem elégszünk meg a Windowsba beépített gyári kezelőfelülettel - és miért is tennénk, ha a WinPower sokkal részletesebb adatokkal szolgál.


Mint minden gyártó, a kötelező két éves jótálláson felül a Belkin is vállal garanciát a szünetmentes tápegységre kötött elektronikai eszközökre, egészen 40 ezer euró erejéig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.