Hirdetés
. Hirdetés

Katasztrófálisan teljesít a Windows 10

|

Alig növekszik a legújabb Windows operációs rendszer piaci részesedése.

Hirdetés

Nem tud közelebb kerülni a mindmáig legnépszerűbb Windows-változathoz, a Windows 7-hez a Windows 10 a NetMarketShare webes piackutató cég legfrissebb adatai szerint. Az asztali számítógépeken futó operációs rendszerek kategóriájában továbbra is a Windows 7 a király egészen magas, 49 százalék körüli részesedéssel, a Windows 10 jócskán lemaradva, 26,8 százalékkal csak második. Még ennél a nagy különbségnél is meglepőbb, hogy a régóta nem támogatott Windows XP keményen tartja magát a harmadik helyen közel 7 százalékkal. A nem túl sikeresnek mondható Windows 8.1 a negyedik, 6,4 százalékkal.

Az immár közel két éve, 2015 júliusában debütáló Windows 10 az előző hónaphoz képest mindössze 0,02 százalékkal tudta növelni a piaci részesedését.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.