Hirdetés
. Hirdetés

Kedvezményes mobil diákoknak

|

Kedvezményes áron vásárolhatják meg a diákok a Pannon négy készülékét djuice vagy djuice+ kártyás tarifacsomagban.

Hirdetés

Az első 3000 diák, aki új djuice vagy djuice+ kártyás tarifacsomagot vásárol, kedvezményes áron juthat mobilhoz a Pannonnál. Érvényes diákigazolvánnyal négy különböző árkategóriájú és tudású készülék (Nokia 6103, SonyEricsson K310i, Nokia 2610, Samsung C310) közül választhatnak a tanulók.

A djuice kártyás+ elnevezésű tarifacsomagnál a csúcsidőn kívüli időszak hétköznap délután négy órakor kezdődik és reggel hatig tart, ezalatt és hétvégenként 17 forint a percdíj minden belföldi mobilhívás esetében. A 490 forintos havidíj havonta 20 darab ingyen SMS-t is tartalmaz, ez szabadon, minden belföldi mobil irányba felhasználható.

Október 4-5. között a Djuice mobiljárat a Széchenyi István egyetem területén állomásozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.