Hirdetés
. Hirdetés

Kellemes új funkció a Firefoxban

|

Egy új kiegészítő böngészés közben tippeket ad, hogy milyen oldalakat érdemes megnéznünk.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla egy olyan új Firefox kiegészítő tesztelését indította el, amely a felhasználó böngészési szokásai alapján új helyeket ajánl megnézésre.

Az Advance add-on egy oldalsávval bővíti a Firefox ablakot, amelyben kétfajta ajánlást találhatunk. A Read Next  olyan helyeket jelenít meg, amelyek kiegészíthetik a jelenlegi lap tartalmát, a For You pedig a felhasználó által korábban látogatott helyek alapján javasol oldalakat.

Az ajánlásokat egy kaliforniai startup, a Laserlike szolgáltatja, amelyet három korábbi Google mérnök alapított. A Laserlike a böngészési előzmények alapján választja ki javaslatait.

Ismervén a Mozilla elkötelezettségét az adatvédelem iránt, nem meglepő, hogy az Advance fejlett szabályozási lehetőségeket biztosít. Telepítés előtt külön engedélyeznünk kell a böngészési adatok továbbítását a Laserlike szervereire, és utána is bármikor leállíthatjuk az adatgyűjtést, illetve az adatok teljes törlését is kérhetjük a Laserlike rendszereiről.

Aki szívesen beszállna a tesztelésbe, innen töltheti le az Advance-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.