Hirdetés
. Hirdetés

Kellemetlen hír Windows-felhasználóknak

|

Év végén megszűnik a Windows 10 Mobile, jövő januárban a Windows 7 támogatása. Az átállás pedig pénzbe kerül.

Hirdetés

Hirdetés

Vannak, akik esküsznek rá, hogy a két legjobb termék, amit a Microsoft valaha is készített, a Windows Mobile és a Windows 7. Nos, ők év végén alighanem szomorúak lesznek, mert nagyjából egyidőben lejár mindkettő hivatalos támogatása: a Windows 7-é 2020. január 14-án, a Windows 10 Mobile, version 1709-é 2019. december 10-én.

A Windows Mobile piaci részesedése ma már csak 0,10 százalék, vagyis ez a probléma keveseket érint. A Windows 7 viszont még mindig negyven százalék fölött áll, és a továbblépés a Windows 10-re ma már nem ingyenes.

A Microsoft a cégeknek a Microsoft 365-öt ajánlja (Office 365 és Windows csomagban), ami felhasználónként havi húsz dollár, az egyéni fogyasztóknak kiadott Windows 10 Home pedig jelenleg 139 dollár.

Vagyis lesz itt gond bőven: akinek Windows Mobile eszköze van, annak az adatait át kell vinnie egy iOS vagy Android mobilra, a Windows 7 felhasználóinak pedig külső adathordozóra kell menteniük a fájljaikat, majd pénzért továbbfejleszteni a Windows 10-re.

De megúszhatatlan a dolog, mert a Windows 7-et a támogatás lejárta után életveszélyes használni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.