Hirdetés
. Hirdetés

Kémfotón a Nokia N82

|

Újabb információk szivárogtak ki a Nokia potenciális csúcsmobiljáról, méghozzá egy kémfotóval egyetemben.

Hirdetés

Az év első felében röppentek fel a pletykák a Nokia N82-vel kapcsolatban, amelyeknek legnagyobb érdekessége az volt, hogy a belső értesülések szerint 5 megapixeles kamerával és Xenon vakuval fogják felszerelni az új telefont. Akkor még csak egy dizájnterv szivárgott ki, most viszont már néhány adattal együtt egy kémfotó is felbukkant az interneten.

A PC World beszámolója szerint úgy néz ki, hogy a készülék a mai igényeket teljes mértékben ki tudja elégíteni: a hírek szerint HSDPA és WiFi mellett GPS is lesz benne. 100 megabájtos memóriáját microSD kártyával lehet majd bővíteni. A 2,4 hüvelykes képátlójú, 240×320 képpont felbontású kijelző 16 millió színt támogat. Állítólag a telefon tömege 120 gramm lesz, méretei: 112×50,2×17.3 milliméter.

nokia-n82.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.