Hirdetés
. Hirdetés

Kérdések a felhőről - mikor érdemes és mikor nem?

|

Bár a felhős technológiák megérettek a mindennapi használatra, a szakemberek többsége múló hóbortnak tartja. Az App!cloud konferencia keretében most útmutatást kaphatunk, mikor érdemes a felhőt választani, és mire érdemes figyelnünk.

Hirdetés

A HWSW és a HUP vállalták fel azt a küldetést, hogy kritikus szemléletet és valós tapasztalatokon alapuló használati útmutatót adjanak a felhő alapú szolgáltatások értékeléséhez. Ennek érdekében született az App!cloud néven futó konferencia, amelyre meghívták azokat a magyar szakembereket, akik már szereztek tapasztalatot a cloud alapú fejlesztésben és a felhőben futó alkalmazások üzemeltetésben, amelyet meg is osztanak az érdeklődőkkel. Mindegyiküket kiemelték kissé az őket foglalkoztató vállalat keretei közül, hogy ne konkrét termékekről és szolgáltatásokról legyen szó, hanem valóban személyes tapasztalataik kerüljenek előtérbe.

Az App!cloud konferencia részletes programjáról a Computerworld számol be ezen az oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.