Hirdetés
. Hirdetés

Keressünk szélessávot!

|

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) valamint a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) közösen kifejlesztett szélessávkereső programjával mindenki megtudhatja, hogy egy adott helyen milyen szolgáltatásokat érhet el, így a számára legelőnyösebbet választhatja ki.

Hirdetés

A szélessávú internet piacon ma már csak a jól tájékozott, jól tájékoztatott felhasználó tudja igazán kihasználni a verseny adta előnyöket. Ennek érdekében az IHM és az NHH közösen kifejlesztette szélessávkereső programját, amelynek segítségével a felhasználó könnyen megtalálja az általa megadott földrajzi címen elérhető szélessávú szolgáltatásokat, legyen szó vezetékes telefonhálózaton vagy kábeltelevíziós hálózaton keresztül működő szélessávú kapcsolatról. A szélessávkereső a mikrohullámú hálózaton keresztül működő szélessávú kapcsolatokról is tájékoztatást ad.
A www.szelessav.hu oldal, valamint az NHH által 2005-ben kifejlesztett TANTUSZ mobiltarifa-összehasonlító program eddigi sikere azt jelzi, hogy a fogyasztók igénylik a megbízható, hiteles adatokat, a pontos tájékoztatást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.