Hirdetés
. Hirdetés

Késésben a Windows 7-es Home Server

|

Nem tudták tartani a lépést a Windows Home Server harmadik frissítőcsomagjának a készítői a Windows 7 fejlesztőivel.

Hirdetés

Az eredeti tervektől eltérően a Windows Home Server harmadik frissítőcsomagja - a Power Pack 3 (PP3) - csak jelenetős késéssel fog megjelenni. Habár a PP3 első bétájának a júliusi megjelenésekor a készítők még teljes mértékben a Windows 7-el való egyidejű, október 22-i érkezést kommunikálták, most visszatáncoltak. A Windows hivatalos blogján nemrég közzétett bejegyzésükben csupán idei megjelenésről írnak.

 

 

winhomeser.jpg
 

 


A késés okát pontosan nem részletezik, ám beszédes, hogy néhány sorral lejjebb még mindig olyan tesztelőket keresnek, akik Windows 7 mellett otthoni szerverükre feltelepítették a PP3 első bétáját. Ez alapján elképzelhető, hogy eddig kevés visszajelzés érkezett a tesztelőktől, amely hiányában a termék még nem érett meg a megjelentetésre.

A Windows Home Server tulajdonosok számára a hír kellemetlen lehet, főként ha azt tervezték, hogy a Microsoft vadonatúj operációs rendszere megjelenése után rögtön átállnak, s ehhez kapcsolódón az otthoni szerverüket is átállítják az új kliensekre. A PP3 ugyanis pontosan ehhez nyújt segítséget, hiszen teljes mértékben támogatja a Windows 7 rendszerét. A PP3 többek között tartalmazza az új rendszerrel debütáló Windows Search 4-et, felkészítették a Windows 7 médiatárának támogatására, kezeli annak rendszer-visszaállítását, több komponenssel egészíti ki a Windows Media Center-t, valamint fejlettebb netbook támogatás is helyet kapott benne.

A Microsoft továbbra is vár azon tesztelők visszajelzésére, akik Windows 7 mellett kipróbálták a Windows Home Server harmadik frissítőcsomagjának a bétáját.(a tesztverzió a Microsoft Connect oldaláról tölthető le). A szoftvercég tájékoztatása szerint e mellett a PP3 ingyenesen elérhető lesz a Windows Home Server felhasználói számára, persze csak akkor, ha elkészül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.