Hirdetés
. Hirdetés

Késésben az Office Web Apps

|

Augusztusra ígérte a Microsoft az Office Web Apps előzetesének megjelenését, az mégsem érkezik.

Hirdetés

Az amerikai PC World kérdésére a Microsoft szóvivője elismerte, hogy nem tudják tartani korábbi ütemtervüket, így habár augusztusra ígérték az Office Web Apps első technológiai előzetesének megjelenését, az csak később érkezhet.

"Habár a webes alkalmazások augusztus végéig biztosan nem lesznek elérhetőek, azon dolgozunk, hogy mielőbb megjelenhessenek" - ismerte el a cég szóvivője, aki nem kívánt pontos dátumot elárulni.

 

 

onenote-web.jpg
 

 

 

Az Office Web Apps az irodai csomagból már jól ismert Word, Excel, PowerPoint és OneNote alkalmazások böngészőben futtatható verzióit tartalmazza. A programok ingyenesen is elérhetőek lesznek (cserébe csupán néhány reklámot kell elviselniük a felhasználóknak) a Live fiókhoz csatolva. A vállalkozásoknak pedig lehetőségük lesz havi előfizetési díjért cserébe céges szolgáltatásként is megrendelni a webes megoldásokat a Microsoft Online Services-en keresztül, valamint a nagyobb cégek mennyiségi licenc konstrukcióban is hozzájuthatnak az Office Web Application csomaghoz, saját szerverükön futtatva az alkalmazásokat.

A webes Office az Internet Explorer 7-es és 8-as verziója mellett támogatni fogja a Firefox és Safari böngészőket is, míg az Internet Explorer 6, a Google Chrome és az Opera nem szerepel a kompatibilis listán. Az előzetes információk szerint a felhasználóknak nem kell majd a böngészőbe beépülő Silverlight modult telepíteniük használatához, ám erősen ajánlott lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.