Hirdetés
. Hirdetés

Késik egy várva várt Windows 10-funkció

|

Kikerült a Sets a Redstone 5 preview buildekből, offline folyik tovább a fejlesztése.

Hirdetés

Hirdetés

Átmenetileg kivette a Microsoft a Windows 10 Redstone 5 előzetes buildekből a Sets funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a böngészőoldalakhoz hasonlóan csoportokba szervezzünk különféle Windows-alkalmazásokat. A szoftvergyártó óriás úgy nyilatkozott, nincs pontos dátum arra vonatkozólag, hogy mikor kerülhet vissza a Sets a tesztváltozatokba, ugyanakkor hírek szerint az ősszel esedékes nagy Windows 10-frissítésben nem lesz benne a várva várt funkció.

A Microsoft közleménye szerint azért veszik ki a legújabb tesztverzióból a Setset, hogy tovább dolgozzanak a fejlesztésén. A visszajelzések figyelembevételével dolgoznak a funkció finomításán, a vizuális megjelenítés tökéletesítésére, valamint az Office és a Microsoft Edge szolgáltatásba való jobb integrációjára fókuszálva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.