Hirdetés
. Hirdetés

Kész a Windows Embedded 7 RC

|

Hamarosan megjelenhet a Windows 7 alapú Embedded Standard 7.

Hirdetés

Február 15-én a Microsoft néhány kiválasztott tesztelő számára hozzáférhetővé tette a Windows Embedded Standard 2011 megjelenés előtti RC (Release Candidate) változatát, amelyet ezzel egy időben átneveztek Windows Embedded Standard 7-re. Az új névvel így valószínűleg utalni akartak arra, hogy a beágyazott operációs rendszer legújabb verziója teljes mértékben Windows 7 alapú, vagyis támogatja az új kliens oldali platformban megjelent újdonságokat.

 

 

win-embedded_1.jpg


A Windows Embedded Standard termékével a redmondi szoftvercég leginkább a rendszerépítő, illetve az egyedi eszközöket gyártó vállalatokat célozza meg, akik a beágyazott operációs rendszer segítségével minden eddiginél használhatóbb Windows 7 alapú kütyüket hozhatnak létre. Az előzetes hírek szerint ugyanis a Windows Embedded Standard 2011 egyrészt megörököl olyan céges funkciókat a Windows 7-ből, mint az Active Directory kezelés, a System Center Configuration Manager és a Terminal Services and Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Másrészt olyan kliens oldali alkalmazások is a részei, mint az Internet Explorer 8, a Windows Media Player 12, a Remote Desktop Protocol 7.0. Miközben Aero, Windows Touch, .NET Framework 3.5 és 64 bites rendszerek támogatásával is ellátták.

A korábban "Quebec" kódnéven futó terméknek 2009 szeptemberében jelent meg az első tesztverziója. Akkor a Microsoft illetékesei 2010 második félévét nevezték meg a Windows Embedded Standard 7 megjelenésének időpontjául. Végezetül, habár az RC kiadás tesztverziója jelenleg csak néhány kiválasztott személy számára érhető el, a Microsoft Connect oldalán bárki jelentkezhet a programba, ha még a megjelenés előtt szeretné kipróbálni a Windows Embedded Standard 7-et.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.