Hirdetés
. Hirdetés

Készpénzért nem adnak iPhone-t

|

Nem fizethetünk készpénzzel az iPhone-ért, csak a bankkártyás ügyfelek vásárolhatnak a telefonból.

Hirdetés

Csak bannkártyát fogadnak el iPhone vásárlásakor az Apple boltjának munkatársai. A Financial Times információi szerint a korlátozásra azért volt szükség, mert így akarják megakadályozni, hogy nem engedélyezett viszonteladók vásárolják meg a készüléket. Az Apple nemcsak a fizetés mikéntjét szabályozza, hanem bevezette azt a korlátozást is, hogy egy ügyfél csak két telefont vásárolhat, ezzel biztosítva, hogy elég telefon lesz azok számára, akik saját használatra vagy ajándékba vásárolják meg a készüléket.

Az Apple közleménye szerint a telefon júniusi debütálása óta 1,4 millió készüléket adtak el az Egyesült Államokban. Az Apple szóvivője elmondta: a bankkártyás vásárlás bevezetésével lehetőségük adódik arra, hogy számon tartsák az ügyfelek vásárlásait.

Az Apple szerint a korlátozás egyelőre csak az USA-ban forgalomba kerülő készülékekre érvényes.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.