Hirdetés
. Hirdetés

Készül a Vista SP2

|

A szervizcsomag valószínűleg még a Windows 7 előtt megjelenik.

Hirdetés

Nem régen jelent meg a Windows Vista első szervizcsomagja, ám a jelek szerint Redmondban már a következő pakkon dolgoznak: "A Microsoft dolgozik a Windows Vista második szervizcsomagján (Windows Vista SP2), amelyről az elkövetkező hónapokban további részletek is napvilágot láthatnak" - ismerte el a redmondi cég szóvivője, Mary-Jo Foley, a ZDNEt Microsoft szakértőjének az értesüléseit. Majd később hozzátette: "Ez érinti a Windows Server családot is, ám jelenleg nem áll módunkban további részleteket elárulni a WS08 SP2 csomagról."

A blogger azon információit, hogy a két szervizcsomag még a Windows 7 előtt fog megjelenni, viszont nem kommentálták. Elemzők szerint ugyanis várhatóan a két szervizcsomag jelentősen megelőzi majd az új operációs rendszert, mivel a Microsoft nem akarja, hogy a felhasználók zavarba kerüljenek: áttérjenek-e a Vistára és a Windows Server 2008-re, vagy inkább kivárják a Windows 7-et és a WS08 SP2-t.

 

0623xppatch.jpg
 


A Windows 7 első bétája decemberre várható, így a Windows Server 2008 második szervizcsomag első verziójának is hamarosan érkezni kell, ha Redmondban tényleg hamarabb akarják bevezetni a SP2 csomagokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.