Hirdetés
. Hirdetés

Két évet vernek az iPhone 11-re az Android-mobilok

|

Az Apple új okostelefonjaiban nem nagyon van olyan szolgáltatás, amit a vezető androidos eszközök már régóta ne tudnának.

Hirdetés

Hirdetés

Az androidos felhasználók régóta azzal húzzák az iPhone-tulajdonosokat, hogy ami az Apple-nél újdonság, azt az ő mobiljuk már két éve tudja, és az idei eresztés se cáfol rá erre a vélekedésre.

A három új iPhone gyorsabb lapkát és jobb kamerát kapott elődeinél, vízállóbb, ellenállóbb az üvege, hosszabb az üzemideje. De nehéz olyan fontos szolgáltatást találni benne, ami az androidosokban ne lenne elérhető már két éve.

A háromkamerás összeállítás a vezető gyártók legjobb modelljeiben jó ideje megvan, a széles, ultraszéles és zoom szenzorokkal egyetemben. A Google Pixel az éjszaka felvételek terén régóta jobb az iPhone-nál, és a Samsung, illetve a Huawei is állja a versenyt.

Sőt, már az olcsóbb Android-mobilok között is van, amelyik négyes kamerarendszert, és az új iPhone-oknál magasabb felbontást kínál.

A vízállóság ma már alapelvárás, az OLED kijelző is, és a legtöbb drága Android-mobilban több a tárterület, mint az iPhone-okban.

Ha valamiben az iPhone mégiscsak veri az Androidot, az a szoftver és a presztízs. Mert egy új iPhone státuszszimbólum, ami sokaknak minden pénzt megér.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.