Hirdetés
. Hirdetés

Két Nokia telefon Buetooth-osodott

|

A Nokia 6101 és 6102 telefonok népszerűségére építve a Nokia (NYSE: NOK) bemutatta 6102i és 6103 készülékeit, mely középkategóriás mobiltelefonokat a bluetooth technológiával fejlesztette tovább.

Hirdetés

A Nokia 6102i külsőre megegyezik a Nokia 6102-vel, míg a Nokia 6103-as készülék modern külseje mellett ugyanazt a kompakt méretet és egyszerűséget nyújtja, amely népszerűvé tette a 6101-es mobiltelefont. Mindkét készülék GSM 900/1800/1900 verzióban lesz elérhető, elsősorban az európai, afrikai és ázsiai piacokon, míg a GSM 850/1800/1900 változattal elsősorban az amerikai államokat célozzák meg. Mindkét telefon várhatóan 2006 első negyedévében lesz elérhető.

A bluetooth technológiával a népszerű telefonplatform számtalan olyan lehetőséget nyit meg a felhasználók számára, amely által hatékonyabb és kényelmesebb lehet a mobilozás. A Nokia egy sor bluetooth technológiát támogató tartozékot is biztosít, köztük vezeték nélküli autós kihangosítókat vagy vezeték nélküli fülhallgatókat. A napokban a Nokia bemutatta új vezeték nélküli fülhallgatóit, köztük az eddigi legkisebb méretűt. Emellett a piacon számos további olyan eszköz kerül bemutatásra, mely támogatja a bluetooth technológiát (köztük laptopok vagy autók), így a Nokia 6102i és a Nokia 6103 mobiltelefonok tulajdonosai egyre inkább kihasználhatják mobil eszközeiket.

"A Nokia 6101 és a Nokia 6102 mobiltelefonok rendkívül sikeresnek bizonyultak. A modern, kompakt külső, a képességek és a Nokia egyszerűen kezelhető felülete szinte ellenállhatatlan a középkategóriás készülékek vásárlói számára" - mondta Aage Snorgaard, a Nokia alelnöke. "Mivel a bluetooth technológia már igen jelentős helyet foglal el a vásárlók igényei között, a bluetooth-szal ellátott Nokia 6102i és a Nokia 6103 még vonzóbbá válhatnak, elsősorban a vezeték nélküli felhasználók számára."

A bluetooth technológia mellett a Nokia 6102i és a Nokia 6103 készülékek további képességei közé tartozik a VGA kamera (külön kamera-gombbal), a Nokia Xpress audió üzenetküldés az audioklipek egyszerű küldéséhez és kettős színes kijelző, elsősorban az animált hátterek és képernyővédők támogatásához. A szinkronalizálható névlista és naptárinformációk, a hanghívás és hangfelvétel, valamint a beépített kihangosító segítségével a Nokia 6102i és a 6103 kiváló segítség, míg az integrált FM rádió és a letölthető tartalomtámogatás, MIDI és MP3 csengőhangokkal, témákkal, valamint játékokkal kielégíti a szórakozási igényeket is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.