Hirdetés
. Hirdetés

Két terabájtos USB-meghajtó: zsebben az egész világ

|

Az elképesztő kapacitásért valószínűleg borsos árat kell majd fizetni.

Hirdetés

Valóságos szörnyeteg a Kingston új, Ultimate Generation Terabyte nevű USB-meghajtója, amelynek segítségével egy 72x27x21 milliméteres házba sűríthetjük akár az összes digitális tartalmunkat. A kapacitás 70 órányi, 4K felbontású videó, 256 ezer 16 megabájtos méretű fénykép vagy 96 PC játék tárolásához elegendő. Az eszköz gyors USB 3.1-es csatolófelületet használ. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mindez mennyibe kerül? Nos, a gyártó egyelőre nem közölte az árat, ha azonban figyelembe vesszük, hogy az 1 terabájtos DataTraveler HyperX Predatorért közel 300 ezer forintot kérnek, nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, akik minden digitális fájlját a zsebében szeretné hordozni.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.