Hirdetés
. Hirdetés

KFKI helyett T-Systems

|

Először a KFKI Rendszerintegrációs Zrt., majd az Iqsys, a Dataplex, az ISH és a Daten-Kontor is beolvad a T-Systems Magyarország Zrt.-be.

Hirdetés

Április 1-jétől T-Systems Magyarország néven folytatja tevékenységét a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágához tartozó KFKI Rendszerintegrációs Zrt. Ezzel megszűnik a KFKI cégnév, ám a termékek, szolgáltatások esetében továbbra is találkozhatunk a KFKI márkanévvel. A tervek szerint ez év őszén további három leányvállalat, az Iqsys, a Dataplex és az ISH, majd 2013-ban a Daten-Kontor is beolvad a cégbe. A T-Systems Magyarország Zrt. a Magyar Telekom 100 százalékos leányvállalata, ugyanakkor a világviszonylatban 9,4 milliárd euró éves árbevételű T-Systems cégcsoport tagja. Vezérigazgatója Budafoki Róbert,aki továbbra is a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, valamint igazgatótanácsának tagja.

Az új vállalat – összhangban a Magyar Telekom stratégiájával, illetve a telekommunikáció és az IT világában tapasztalható konvergenciával – egy kézből szolgálja ki a hazai piacon működő mintegy 4000 nagyvállalat távközlési és informatikai igényeit. Céljuk az ügyfélkiszolgálás színvonalának emelése, a vállalati hatékonyság növelése. Arra számítanak, hogy tovább tudják növelni árbevételüket, és az enyhe növekedésben az IT nagyobb arányban veszi majd ki a részét, mint a távközlés. (Egy korábbi adat: 2011-ben a Vállalati Szolgáltatások Üzletág árbevétele 3,7 százalékkal nőtt 2010-hez képest, az IT terület jó eredményének köszönhetően.)

Budafoki Róbert elmondta, hogy különösen a határterületeken kívánják erősíteni együttműködésüket a Magyar Telekom kis- és középvállalati ügyfélkört kiszolgáló üzletágával. Közös érdek, hogy minden vállalati ügyfél az igényeihez legjobban illeszkedő szolgáltatásokat és kiszolgálást kapjon. Nem lesz létszámcsökkentés, sőt a kompetenciák növelése érdekében további szakembereket vesznek fel a T-Systems Magyarország Zrt.-hez.

Az új vállalat menedzsmentjének tagjai: Rékasi Tibor, értékesítés; Németh Zoltán, ICT divízió; Ragoncsa Géza, SI (System Integration) divízió; Bőthe Csaba, ügyfélkapcsolat és működéstámogatás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.