Hirdetés
. Hirdetés

Kiderült, mi lesz a Galaxy Note 10 nagy dobása

|

A Samsung új csúcsmodelljén három fokozatban állíthatjuk majd a kamera rekeszértékét.

Hirdetés

Hirdetés

A folyamatos kiszivárogtatásoknak hála elég pontosan tudjuk, hogy fog kinézni a Galaxy Note 10 és 10 Pro. Azt is tudjuk, hogy nem lesz jack aljzat a fülhallgató számára, és hogy augusztus 7-ére tervezik a hivatalos premiert.

Most egy újabb izgalmas pletyka röppent fel a Samsung ügyeiben általában jól értesül Ice Universe jóvoltából: a Note 10-et három fokozatban (f/1,5, f/1,8 és f/2,4) állítható rekeszértékű kamerával fogják felszerelni.

A önálló fényképezőgépeken általában rugalmasan állítható a rekesz: ez a mechanizmus határozza meg, mennyi fényt enged át az objektív a szenzorra. Az okostelefonok viszont sokáig fix rekeszértékű objektívekkel kerültek forgalomba, mert a szabályozó mechanizmus megvalósítása lehetetlennek tűnt a lencsék aprócska mérete miatt.

A Samsung a Galaxy S9-cel azonban bebizonyította, hogy mégiscsak van megoldás, és lehetővé tette, hogy válasszunk az f/1,5 és f/2,4 állás között.

Ezt fejeli meg a Note 10 még egy beállítási lehetőséggel: ehhez hasonló rugalmasságot az okostelefonok között egyetlen vetélytárs kamerája sem kínál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.