Hirdetés
. Hirdetés

Kihagyhatatlan ajánlat az IBM-től

|

Szoftver finanszírozás mindössze 2,99 %-os, forint alapú kamattal

Hirdetés

Rendkívül kedvező konstrukcióval száll versenybe az IBM finanszírozási üzletága, az IBM Global Financing, az informatikai finanszírozás területén. A Nagy Kék finanszírozási részlegének legújabb ajánlata szerint bárki, aki 2009. augusztus 26. és december 1. között IBM szoftver termék vagy szolgáltatás beszerzését tervezi, úgy 12 hónapos, egyenletes törlesztőrészlettel, forint alapon 2,99%-os kamatú forrást vehet igénybe. A kamat mértékét a részletfizetésért folyamodó cég hitelképessége alapján állapítja meg az IBM Global Financing. A kedvezményes finanszírozási ajánlat vonatkozik minden IBM szoftver licensz (OTC) vásárlásra, valamint IBM szoftver szolgáltatás, szoftver előfizetés és támogatás meghosszabbításra (25,000 és 500,000 USD értékhatáron belül.)

Az ajánlat további részleteiért kattintson ide.

Az IBM Global Financing-ről:

Az IBM Global Financing (IGF) több mint $30 milliárd dollár értékű eszközfinanszírozásával a világ legnagyobb IT finanszírozója, jelenleg több, mint 40 országban áll ügyfelei rendelkezésére. Ügyfeleik között nagy- és kisvállalatok, valamint költségvetési intézmények egyaránt megtalálhatók. Részükre az IGF egy kézből, költséghatékonyan és testre szabott megoldásokkal finanszírozza hardware, software és szolgáltatási beruházásaikat és a hozzá kapcsolódó projekteket operatív lízing, halasztott fizetés vagy projketfinanszírozási konstrukciókban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.