Hirdetés
. Hirdetés

Kilőttek a BlackBerry részvényei

|

14 százalékot emelkedtek a cég részvényei, mert szóba került a Lenovóval való megállapodás.

Hirdetés

A héten 14 százalékkal emelkedtek a BlackBerry részvényei a tőzsdén azután, hogy a média egy, a Lenovóval kapcsolatos együttműködésről számolt be. Ez valójában olyan nagymértékű megállapodás lett volna, hogy a Lenovo meg is vásárolná az okostelefon-gyártót.

Az olaj azután került a tűzre, hogy a kínai óriás ügyvezetője egy francia lapnak azt nyilatkozta, a BlackBerry felvásárlásának lenne értelme. Yang Yuanqing ugyanakkor azt is hozzátette, hogy előbb elemeznie kell a piacot, és megértenie, hogy pontosan mennyire fontos szerepet tölt be ezen a BlackBerry.

Yuanqing szavai egybecsengenek a pénzügyi igazgató korábbi kijelentéseivel: Wong Wai az idén azt mondta, hogy a Lenovo mérlegeli a lehetőségeket, köztük azt is, hogy megvásárolja a BlackBerry-t. Utóbbi tavaly kezdte el felülvizsgálni a helyzetet, miután az Apple és a Samsung teljes mértékben dominált a szektorban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.