Hirdetés
. Hirdetés

Kína felé kacsintgat a BitTorrent

|

A köztudottan radikális Kína felé fordult a fájlcserélő technológiájáról híres BitTorrent: felajánlotta szolgálatait az ottani filmstúdióknak, egy új, legális megoldást kínálva a filmek disztribúciójára.

Hirdetés

A Warner Bros. filmstúdióval már sikeresen megkötött egy szerződést a BitTorrent képviselete, melynek értelmében a jövőben a fájlcserélőn keresztül legálisan juthatnak hozzá a felhasználók a Warner által gyártott termékekhez. Ennek pontos részletei egyelőre nem ismertek, de a BitTorrent most a kínai filmgyártókkal egyezkedik.

Az érdeklődés nem maradt el, ám egy közös feltételt szabtak: módot kell találni arra, hogy népszerűsítsék az országban a legális letöltéseket, ennek hiányában ugyanis túl kockázatos egy ilyen szolgáltatást beindítani. Ez azonban nem megy túl egyszerűen pont abban a régióban, ahol a statisztikák szerint burjánzik a fekete kereskedelem, beleértve persze a filmkalózkodást is. Az ügy tehát még sok megoldandó kérdés előtt áll.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.