Hirdetés
. Hirdetés

Kínai popsztár "leplezte le" az iPhone 5-öt?

|

Jimmy Lin a Weibón osztott meg néhány képet, amelyek a feltételezések szerint a bemutatás előtt álló új iPhone-ról készültek. Az egykori kínai tinisztár bejegyzéseit közel 13,6 millió rajongó követi a népszerű mikroblog-szolgáltatón.

Hirdetés

Ilyen lesz az iPhone 5?
Ilyen lesz az iPhone 5?
„Ma megerősítették, hogy az iPhone 5 valóban hosszabb lesz” - írta szombaton közzétett Weibo-bejegyzésében Jimmy Lin, Kína egyik legnépszerűbb popsztárja.

„Az iPadéhez hasonló alumínium borítást, és négyhüvelykes kijelzőt kapott” - írta az új készüléktől Lin, aki több fotót is mellékelt a bejegyzéshez. A sztár szerint az iPnone 5 fülhallgató-csatlakozóját az eddigi modellekkel ellentétben nem a készülék tetején, hanem az alján helyezték el, és az eszköz a korábbiaknál kisebb, 19 pines csatlakozót kapott.

Lin szeptember elsején éjszaka tette közzé a posztot, amelyet azóta közel 160 ezer alkalommal osztottak meg és negyvenezer hozzászólást generált.

A tajvani születésű popsztár és színész 1992-ben – alig 17 évesen – egyik napról a másikra Kína egyik legnagyobb szupersztárjává vált; bemutatkozó albumából három év alatt több mint tízmillió darabot adtak el. Jelenleg Tajvanban (az Apple-termékeket összeszerelő Foxconn otthonában) él, ahol hivatásos autóversenyzőként „tengeti” a mindennapjait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.