Hirdetés
. Hirdetés

Kinyírhatja a laptopokat a Samsung és az LG mobilos újdonsága

|

A két óriás olyan hordozható monitoron dolgozik, amellyel bárhol és bármikor számígógépes munkaeszközzé alakíthatjuk az okostelefont.

Hirdetés

Hirdetés

A modern csúcsmobilok elképesztően erősek, és akár számítógépként is használhatók. Ehhez azonban monitorra van szükség. 

A két nagy dél-koreai óriás, a Samsung és a LG most olyan hordozható megjelenítőkön dolgozik, amelyek a mobillal párban leválhatnák a hagyományos laptopotokat. A gyártók jelenleg piacelemzéssel igyekeznek feltérképezni a piacot és a lehetséges keresletet.

A hírek szerint a megjelenítő 14,1 hüvelykes lenne, és teljes HD felbontást biztosítana. A Samsung képernyője közel egy kiló, és a telep mérete 10000 mAh, az LG-é mindössze 600 gramm, viszont a telep kapacitása is kisebb. A megjelenítők valamikor a harmadik negyedévben jelenhetnek meg, áruk 340-425 dollár között várható.

Bármekkora okostelefont használjunk is, szövegszerkesztésre kicsi, és böngészésre, videók lejátszására is kellemesebb egy nagyobb képernyő. Vonzónak tűnik tehát a lehetőség, hogy egy asztalnál bármikor nagyteljesítményű konfigurációt varázsolhatunk a mobilunkból és a hordozható képernyőből. Azonban ne felejtsük el, hogy a munkához billentyűzetre és egérre is szükségünk lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.