Hirdetés
. Hirdetés

Kipróbálható a Visual DataFlex 12

|

A Data Access Worldwide kiadta a Visual DataFlex fejlesztőeszköz legújabb, 12-es verzióját, amely most ingyenesen ki is próbálható.

Hirdetés

Az új Studióval gyorsan és könnyen fejleszthetők webes és windowsos alkalmazások. Ebben a verzióban magasabb szintre emelték a fejlesztőt támogató eszközöket - ilyen például a szövegkörnyezet-érzékenység vagy a hibakeresés-nyomkövetés közvetlen a forráskódban.

A fejlesztőt könnyebben használható és egyszerűbben konfigurálható munkatér segíti. Újdonság a VDF 12 Personal Edition, amely ingyenesen tölthető le az alábbi linken. Az alkalmazást 3 felhasználó futtathatja, az egyéb adatbázisokhoz (MSSQL, IBM DB2, Pervasive SQL, ODBC) kapcsolódást biztosító eszközök 2 felhasználóval vehetők igénybe.

A letöltés révén kipróbálható, hogyan egyszerűsíti és könnyíti a VDF 12 az adatbázis-alkalmazások fejlesztésének munkáját. A PE kiadás csak otthoni, saját célra történő használatot engedélyez, az ezzel fejlesztett software-ek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

VDF12.0.91.5.Studio.exe
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.