Hirdetés
. Hirdetés

Kisebbek lesznek a nagy Windows-frissítések

|

Csak azt fogjuk megkapni, amire feltétlenül szükségünk van a frissítéshez.

Hirdetés

A Windows Insider program egyik legfrissebb újdonsága a Unified Update Platform (UUP), amely a tesztelőknek kiszállított frissítések méretét csökkenti olymódon, hogy csak az új kódokat küldi ki.

Ez a megközelítés a Windows 10 kumulatív frissítéseire hasonlít, amikor is csak a számítógépünkről hiányzó foltokat kapjuk meg. A Microsoft azt ígéri, hogy az UUP-nek hála az új buildek nem lesznek nagyobbak egy gigabájtnál.

Az UUP testre szabott letöltési csomagokkal dolgozik: mindegyik csak azokat a részeket tartalmazza, amelyek az operációs rendszer legutóbbi frissítése óta születtek.

A Microsoft már megkezdte az UUP-vel az csomagok kiszállítását az Insider Program résztvevőinek, és mérnökei szerint a zsugorodás mértéke a nagyobb frissítéseknél elérheti akár a 35 százalékot is.

Az átlagfelhasználók viszont nem fognak nagy különbséget látni a Creators Update megjelenésekor, mivel az UUP előnyeinek kihasználásához olyan technológia kell, amivel az Anniversary Update nem rendelkezik. Viszont az ősszel esedékes következő frissítésnél már ők is kisebb pakkokat kapnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.