Hirdetés
. Hirdetés

Kisvállalatokat célzó BlackBerry-menedzsment

|

A BlackBerry gyártója ingyenes felhőalapú okostelefon-menedzsmentet indít, célkeresztben a kisvállalkozásokkal.

Hirdetés

Blacberry management center
Blacberry management center

A Research In Motion ingyenes online szolgáltatást indított, melyet várhatóan a kisvállalatok tudnak majd a legjobban kiaknázni. A szabad felhőalapú adattárolás lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy ingyenesen védhessék meg BlackBerry-jeiken tárolt adataikat. A BlackBerry Enterprise Servert (BES) helyettesíteni képes BlackBerry Management Centert kiváltképpen az olyan cégek tudják hasznosítani, ahol száznál kevesebb BlackBerry készülék van használatban, illetve az e-maileket internetszolgáltatón át vagy webes szolgáltatással érik el, mint a Gmail, Hotmail, Yahoo vagy POP3 kliensek - mondta a RIM szóvivője.

Fókuszált adatvédelem és biztonság
Automatikusan, meghatározott rendszerességgel, vezeték nélküli mentést végez a Management Center. Ezzel biztonságossá téve az adattárolást a készülék elvesztése esetén is. Emellett egy, az adatvédelmet biztosító funkció lehetővé teszi, hogy az adatokat távolról is törölhessük mind a készülékből, mind a microSD kártyáról.

A rendszer további, biztonságot kínáló opciói az elveszett készülékek keresésekor bizonyulhatnak hasznosnak. A távolból vezérelve, a lehető leghangosabb csengőhangon szólaltathatjuk meg az elveszett BlackBerry-t, és üzenetet jeleníthetünk meg a kijelzőn.

Importált lehetőségek felülről, az alsó árkategóriában
Hasonlóan néhány jóval drágább menedzsment-szolgáltatáshoz, a BlackBerry Management Centerrel is elérhetők az új frissítések, központilag megadható új jelszó. Az arra jogosult személy központilag láthatja a felhasználók adatait, mindazonáltal hozzá is fér az egyes készülékekhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.