Hirdetés
. Hirdetés

Kiváló lesz a 4G lefedettség az EB-stadionokban

|

Az Ericsson a legnagyobb francia szolgáltatókkal együttműködve többszabványos 4G rádiós megoldásokat biztosít a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságnak helyet adó 10 stadionnak.

Hirdetés

Az Európa-bajnokságot 2016. június 10 - július 10. között rendezik Franciaországban, a stadionok befogadóképessége 33 000 és 81 000 fő között változik.

Az Ericsson megoldásai kiváló minőségű mobil szélessávú élményt biztosítanak majd a meccseket látogató szurkolók számára. A stadionokba több száz többszabványos rádióállomást telepítettek, amelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik majd a képek, rövid videók és közösségimédia-tartalmak megosztását.

"A 4G mobilhálózati kapacitást jelentősen növeltük a helyszíneken, és javítottuk a lefedettséget. Ezzel a telepítéssel Franciaország vezető szerepet vállalt a mobilkapcsolat tekintetében a sport eseményeken - ami igen jó hír a rajongók számára." - mondta el Franck Bouétard, az Ericsson France igazgatója.

2014-ben a brazil labdarúgó világbajnokság elképesztő 26,7 TerraByte adatforgalmat generált, amely 48,5 millió fotó feltöltésével és 4,5 millió hanghívással egyenértékű.

A legújabb Ericsson Mobilitási Jelentés szerint a mobil videós tartalomfogyasztás 2021-ig hatszor ekkora forgalmat fog generálni mobiltelefononként mint ma. Nyugat-Európában az aktív okostelefononkénti adatforgalom pedig havi 2 GB-ról 18 GB-ra fog nőni ez alatt az időszak alatt.

Az Ericsson megoldások teljes portfólióját kínálja a mobilcentrikus lefedettség terén a stadionokban. További információk: Ericsson Live Events.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.