Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan csatornák augusztusban

|

A UPC Direct kódolatlan időszakkal lepi meg legfiatalabb közönségét a nyári szünet utolsó hónapjában.

Hirdetés

A Plus HD TV csomagban szereplő összes gyerekcsatorna - a Nick Jr., a Cartoon Network és a Boomerang is - elérhetővé válik a műholdas szolgáltató minden ügyfelének 2018. augusztus 1. és 14. között, előfizetői csomagtól függetlenül. A gyerekek ebben a két hétben még több történetet, oktató műsort élvezhetnek, illetve részt vehetnek azokhoz kapcsolódó játékos versenyekben. Ezekkel a mesékkel augusztus első két hete a nyári szünet egyik legizgalmasabb időszaka lehet.

Hirdetés

Mindenki megtapasztalta már, hogy a haja időnként rakoncátlankodik. De akad olyan, akinek minden egyes napja így kezdődik. Szerencsére van, aki megoldja a problémát: Sunny a fodrász, aki saját szalonját vezeti beszélő kutyája, Doodle segítségével. A legkisebb tévénézők a Napsugár című mese új epizódjait minden hétköznap 18:30-kor követhetik nyomon a Nick Jr. csatornán.

Egy másik lány egy másik kutyával, de ugyanazon a csatornán, a Nick Jr.-on minden hétköznap 16:50-kor: Kiva kifundálja! Egy elragadó sorozat egy fiatal lányról, aki csodálatos képzelőerővel bír. Legjobb barátjával, Saullal és a kutyájával Angus-szal Kiva fantasztikus kalandokat talál ki, amelyek során körbeutazzák az egész világot. Játékos történetek és szellemes párbeszédek várják a mesefilmrajongókat a Kiva kifundálja! új epizódjaiban.

Hétköznap reggelente a Csak lazán, Scooby Doo-t vetítik a Boomerangon. Akik pedig szeretnek a szünetben tovább aludni, azok este dupla epizódot nézhetnek meg kiegészítve egy játékkal, melyben lehetőségük nyílik, hogy a két epizód közötti időben detektívekké váljanak.

Mi lehetne jobb egy mesénél? Természetesen egy egész mese maraton! Most minden Cartoon Network néző élvezheti hétköznaponként a Maraton Mix-et a legnépszerűbb mesékkel. Például elkísérhetik Finnt és hű társát Jake-et, a kutyát kalandjaikon, amint megvédik Ooo Föld lakóit mindenféle formájú és méretű ellenségtől a Kalandra fel! epizódjaiban. A különleges Minecraft kiadás augusztus 5-én reggel és este kerül adásba.

A Tini titánok, harcra fel! című sorozat rajongói most örülhetnek, mert a Nyári Titán Maraton alkalmával megnézhetik az összes eddigi epizódot.

Ezen a nyáron a Nick Jr.-on rendkívüli lányok oldanak meg nagy problémákat. Nella egy bájos, vakmerő és magabiztos lány, valójában hercegnő, aki időről időre átváltozik lovaggá és csodálatos kalandokban vesz részt barátaival, Sir Garrettel, Trinkettel és Cloddal, hogy harcoljanak a Jóért. Minden epizód végén értékes leckéket tanulnak. A gyerekek nyomon követhetik Nella a hercegnő lovag kalandjait minden délután 16:25-től, augusztus 13-tól pedig Nella premier epizódokkal jelentkezik.

A Cartoon Network tartogat valamit a fiatal focirajongóknak is. Most lehetőségük lesz csapatot alkotni a Cartoon Network hőseiből, pontokat gyűjteni a vetélkedő keretében, valamint próbára tehetik magukat a "gólkiáltó" játékban. Vajon ki lesz a leghangosabb?

A Boomerang a Kitalálós Tommal nevű játékkal készül azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a Tom és Jerry-t. A legfiatalabb rajongók most bebizonyíthatják, mennyire ismerik kedvenc mesehőseiket, amikor egy-egy epizódrészlet megtekintése után ki kell találniuk, hogyan folytatódna az adott jelenet.

A kódolatlan időszak után a Nick Jr., a Cartoon Network és a Boomerang csak a Plus HD TV csomagra előfizető ügyfél számára lesz elérhető a UPC Direct kínálatában.

Az összes csatorna listáját, a híreket és minden további információt megtalálhatnak a hu.upcdirect.com honlapon, további érdekességekért pedig kövessék a UPC Direct Facebook oldalát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.