Hirdetés
. Hirdetés

Költözik az Office Live Workspace

|

Megszűnik az idejétmúlt szolgáltatás. A Microsoft a Skydrive tárhelyére tereli át a felhasználókat.

Hirdetés

A Microsoft levélben értesítette az Office Live Workspace felhasználóit, hogy a dokumentumok megosztására alkalmas szolgáltatást frissítik, a Skydrive tárhelyére átterelve a profilokat. "Már Ön is tudja, hogy (a Live Workspace) milyen nagyszerű lehetőséget kínál a dokumentumok tárolására és megosztására, és ebbe hamarosan a Windows Live Skydrive is bekapcsolódik, így a dokumentumok gyakorlatilag bárhonnan megtekinthetők, létrehozhatók és szerkeszthetők lesznek" - olvasható a redmondi szoftvercég kiküldött e-mail üzenetében.


 

A költöztetés értelmében a Live Workspace fiókok egy az egyben átkerülnek a Skydrive tárhelyére, amit a felhasználók egy automatizált folyamattal érvényesíthetnek. "A csatlakozáshoz az Office Live Workspace alkalmazásban egy gombra kell majd kattintani, amellyel jelzik, hogy el kívánják indítani a frissítést.  A dokumentumok, listák és feljegyzések áthelyezése és az engedélyek megosztása automatikusan történik" - olvasható a Workspace gyakran ismételt kérdéseinél. Ráadásul az is átkerül, aki elmulasztja ezt a műveletet, mivel a csatlakozási időszak során nem váltó felhasználókat a rendszer automatikusan áthelyezi a Skydrive tárhelyére.

Az átállás végén így minden bizonnyal a megszűnés sorsára fog jutni az Office Live Workspace még mindig bétaverziójú szolgáltatása, hogy a helyére a webes Office alkalmazásaival felvértezett Skydrive lépjen be. Cserébe a felhasználók a korábbi 5 GB helyett 25 GB tárhelyen helyezhetik el a dokumentumaikat. Illetve a fenti házasság révén már nem csak a dokumentumok tárolására és megosztására lesz lehetőségük, hanem a könnyű szerkesztésre is a böngészőben futtatható Excel, Word, PowerPoint és OneNote felületén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.