Hirdetés
. Hirdetés

Költséghatékonyság Azure-on

|

Elérhető a felhőben az IFS Applications.

Hirdetés

Az új szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az IFS Applications előnyeinek kihasználásához.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a helyi telepítések során általában felmerülő magas kezdeti költségek nagy részét kiküszöböli, az IFS és a Microsoft felhőalapú szolgáltatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén növelhessék a rendszerük kapacitását és a felhasználószámot a vállalatuk növekedésével összhangban. Az Azure megbízható felhő környezet, olyan fejlett adatvédelmi és üzletfolytonossági képességekkel rendelkezik, amelyekkel egy tipikus helyi telepítés nem.

A teljes IFS Applications csomag, azaz az integrált vállalatirányítási (ERP), vállalati eszközmenedzsment (EAM) és vállalati szervizmenedzsment (ESM) modulok egyaránt futtathatók Azure felhőben. Az IFS Applicationst felhőben használni kívánó ügyfelek választhatják az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) modellt, ekkor saját maguk menedzselhetik az IFS Applicationst vagy a szoftver, mint szolgáltatást (SaaS), amely esetében az IFS Applications hosztolása és menedzselése is a szolgáltatás része. Az IaaS modell már elérhető, az SaaS modell a műszaki és alkalmazásmenedzsment szolgáltatásokkal együtt a következő hat hónapban válik elérhetővé.

Mark Boulton, az IFS marketingigazgatója a következőket mondta: „A Microsofttal való együttműködés az IFS Applications Azure felhőben való elérhetővé tétele érdekében természetes volt, hiszen az Azure tökéletesen kielégíti ügyfeleink igényeit.” Boulton folytatja: „Ügyfeleink megbízható felhőplatformot szeretnének, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan telepíthessék IFS Applications rendszerüket és élvezhessék előnyeit összhangban üzleti igényeikkel. Az IFS az agilitás szinonimája, amellyel teljes mértékben összhangban van felruházni ügyfeleinket az új funkciók gyors használatba vételének és az IFS Applications új területekre való könnyű kiterjesztésének lehetőségével.”

 

Mike Schutz, a Microsoft Azure felhőplatformért felelős igazgatója elmondta: „A felhőszámítás egyre népszerűbb azon vállalatok körében, amelyek pénzt kívánnak megtakarítani és fokozni akarják a sebességet és a hatékonyságot, ugyanakkor globális, vállalati szintű megoldásra van szükségük. Az IFS Azure alapú szolgáltatása révén a vállalatok kihasználhatják a felhő adta lehetőségeket és egy nagymértékben skálázható platformon használhatják az IFS Applicationst.”
A szolgáltatás valós körülmények közötti működését ellenőrizendő az IFS az Ebara precíziós műszergyártó vállalattal dolgozott együtt, mint béta ügyféllel.

Az Ebara IFS Applications rendszerének Microsoft Azure felhőbe telepítésével kapcsolatban Frank Lowery IS igazgató elmondta: „Az Ebara a teljes vállalatra vonatkozóan eldöntötte, hogy felhőbe költözteti fő IT rendszereit, így régi IFS ügyfélként zene volt a füleinknek hallani a Microsoft Azureral kapcsolatos kezdeményezést. Le voltunk nyűgözve, hogy milyen könnyen és gyorsan létre tudtuk hozni az első IFS környezetet az Azure felhőben, ahol a vállalat otthon érzi magát, hiszen a közelmúltban tértünk át az Office 365-re.” Dan Matthews, az IFS technológiai igazgatója hozzátette: „Nagyon kevés munkát igényelt az IFS Applications Microsoft Azure felhőben való futtatása, mert a teljesítmény bizonyítottan azonos azzal, mint ha szoftverünket helyileg telepítenénk.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.