Hirdetés
. Hirdetés

Komoly szerepet szán a Skype-nak a Microsoft

|

Peter Klein, a redmondi szoftvercég pénzügyi vezetőjének elmondása alapján a Skype egy univerzális jellemző lehet a cég termékeiben.

Hirdetés

A Skype felvásárlásakor sokan csak találgattak arról, hogy vajon a VoIP-os technológiának milyen szerepet akar szánni a Microsoft a közeljövőben. Az elmúlt időben nem érkezett erre egyértelmű válasz, hiszen habár a szolgáltatás elszeparáltan fejlődik, s a hírek szerint a Windows Phone 8-ban is fontos szerepet szánnak számára, komoly bejelentés a Microsoft részéről még nem hangzott el a Skype-pal kapcsolatban.

 



Peter Klein elmondása alapján az IP-telefon szolgáltatás hamarosan komoly mértékben integrálódhat már redmondi termékekbe. Kezdve a fogyasztói piacra szánt Xbox konzoltól kezdve egészen a vállalati egységes kommunikációt biztosító Lync platformig. Vagyis univerzális jellemzővé válhat majd Klein beszámolója alapján.

A Skype microsoftos fejlesztésének irányával a piaci szereplők nem teljes elégedettek. A Computerworld cikkéből például kiderül, hogy a Cisco milyen kifogásokkal élt az Európai Bizottságnál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.