Hirdetés
. Hirdetés

Konferencia a jövő egészségügyéről

|

Út az okos egészségügy felé -SmartHealthcare 2015 Konferencia.

Hirdetés

A Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület és szakmai partnerei április 29-én rendezik meg az első hazai SmartHealthcare konferenciát. A Larus rendezvényközpontban megrendezésre kerülő konferencia fővédnöke Dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár lesz. Az eseményen az egészségügyi, telekommunikációs és IT szektor leginnovatívabb szereplői, legjobb szakemberei mondják majd el véleményüket az egészségügy jövőjéről.

Hirdetés

A technológiai fejlődés óriási hatással van az egészségügyre és az ágazat minden szereplőjének fel kell készülnie a változásokra. Az április 29-én megrendezésre kerülő Út az okos egészségügy felé – SmartHealthcare 2015 Konferencián mindazok részt vesznek, akik szükségesnek érzik az egészségügyi ágazat változását és ezért tenni is szeretnének. A téma fontosságát jelzi, hogy a konferencia fővédnöke Dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár lesz. A rendezvényt Dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató nyitja meg, a továbbiakban pedig számos elismert szakember, a területet meghatározó technológiai és IT vállalat képviselője, valamint gyógyszeripari és kormányzati szereplők osztják meg véleményüket, jövőképüket az iparágat illetően. A konferencián többek között szó lesz az orvos-beteg kapcsolatok jövőjéről, a gyógyszeripar szerepváltozásáról, molekuláris diagnosztikáról és terápiáról, a betegszervezeti érdekérvényesítésről, a technológia fejlődéséről, egészségügyi befektetésekről és a kormányzati e-health fejlesztések jövőjéről is.

 

A konferenciát szakmai partnerek segítségével a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület szervezi. Az Egyesület alapítói szerint a fenntartható magyar egészségügy megteremthető. Ebben a folyamatban azonban fontos szerepet kell kapjon az egészségügyi innováció mind telekommunikációs és IT, mind kutatás-fejlesztési vagy szervezetfejlesztési szempontból.

Ön se maradjon le az egészségügy fejlődési lehetőségeit bemutató szakmai rendezvényről!
A szervező Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület és szakmai partnerei szeretettel várnak minden érdeklődőt az eseményen. További információk, jelentkezés a konferenciára a http://fmeegyesulet.hu/smarthealthcare2015 weboldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.