Hirdetés
. Hirdetés

Konicából Alpha

|

Alpha márkanéven dobja majd piacra a Sony az új tükörreflexes (DSLR) kameráit. A technológiát a Konica Minoltától vásárolta januárban.

Hirdetés

A Sony ez év elején teljes egészében felvásárolta a Konica Minolta fényképezőgép-üzletágát, és már akkor tudni lehetett, hogy az akvizícióból számára a legértékesebb a tükörreflexes technológia. A Sony idén nyáron fogja piacra dobni a Konica Minolta optikájával felszerelt digitális kameráit, amelyek Alpha márkanéven futnak majd. Az új név ismeretlennek fog hatni Európában és Észak-Amerikában, ahol korábban a Konica Minolta optikáját Dynax, illetve Maxxum néven ismerték.
Nemrég a Matsushita Electric (Panasonic) dobta piacra az első tükörreflexes digitális kameráját, amelyet az Olympusszal együtt fejlesztett ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.