Hirdetés
. Hirdetés

Korábban érkezik a Windows 7?

|

2010 helyett már jövő karácsonykor árusíthatják.

Hirdetés

"A hetessel kapcsolatban teljes mértékben jövő karácsonyra fókuszálunk" - nyilatkozta Doug Howe, a Microsoft ügyevezője Ina Fried, a CNET tudósítójának kérdésére. Kijelentése azért meglepő, mert a redmondi cég PR szinten teljes mértékben a 2010-es megjelenést kommunikálja. Vagyis két kitűzött dátum is létezik egyszerre. A kommentár szerint erre egyszerű a magyarázat: a Microsoft szeretné elkerülni a Vistánál eljátszott állandó halogatást.

Ráadásul Doug Howe WinHEC-en tett bejelentése is a korábbi bevezetést támasztja alá, mely szerint a Velocity programban részt vevő cégek jövő tavasszal már az új operációs rendszert tesztelhetik. Miközben a Vista esetében ugyanezt 3 hónappal a bevezetés előtt tehették meg. S Bill Gates is úgy vélte korábban: akár már a jövő évben megérkezhet a Windows 7. Vagyis minden jel arra utal, hogy a Windows 7 már a jövő év végén a boltok polcain lehet.

 

windows71.jpg


Főként, hogy pár hete a PDC-n bemutatott M3 verzió a tesztelők elmondása alapján már elég jól muzsikált, s viszonylag stabilnak is tűnik.  Olyannyira, hogy miután a konferencia résztvevőinek átadták a Windows 7 M3 verzióját, az rögtön meg is jelent a népszerű torrent-oldalakon. A Pirate Bay és a Mininova oldalán például a felhasználók ezrei osztják meg, s még többen töltik le éppen a bemutatón is szerepelt előzetes verziót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.