Korlátlan tárhely kisvállalatoknak

|

Számos országban már elérhető a korlátlan adatmentési szolgáltatás.

A Lenovo és az EMC szerdán jelentette be, hogy - annak érdekében, hogy megszabadítsák a kisvállalatokat az adatmentés gondjaitól - korlátozás nélkül kínálják a Mozy tárolási szolgáltatást a Lenovo SL sorozatú noteszgépeihez.

A Mozy részleg első ilyen akciójának keretében a kisvállalati SL-noteszgépek vásárlói a speciális szolgáltatásra feliratkozva korlátlan mennyiségben menthetnek le adatokat. A Mozy Pro normál szolgáltatását használó előfizetők felhasználónként és gigabájtonként fizetnek díjat.

A korlátlan adatmentést biztosító Lenovo Online Data Backup szolgáltatás meghatározott ideig évi 79,20 dollárért érhető el, egyelőre csak az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken és Szingapúrban. A normál ár évi 99 dollár lesz. Az év végére a Lenovo azt tervezi, hogy több országban és hat más nyelven is elérhetővé teszi a szolgáltatást.

A Mozy eredetileg magánszemélyek számára kínálta mentési szolgáltatásait, de igyekszik nyitni a cégek felé is. Tavaly elindította Mozy Pro nevű szolgáltatását, majd októberben felvásárolta a céget az EMC. A Mozy mintegy 850 ezer előfizetője közül egyelőre csak 23 ezer a cég.

A Lenovo márkával fémjelzett szolgáltatás kifejezetten a kisvállalatok, egyéni felhasználói számára készült, szemben a Mozy Próval, amelynek egy-egy felhasználói licence havi 3,95 dollárba kerül, valamint minden tárolt gigabájt havi 50 centbe.

A korlátlan szolgáltatás mellett a Lenovo noteszgépek vásárlói számára meghatározott ideig elérhető egy 50 gigabájtos felső korlátú szolgáltatás is, évi 48,99 dolláros áron (a normál ára 69 dollár lesz). A Lenovo Online Data Backup szolgáltatás három hónapra ingyenesen kipróbálható, 5 gigabájtos korláttal.

Az idénre tervezik hat további nyelv a francia, német, olasz, japán, univerzális spanyol és brazil portugál verzió elkészítését. A többi országbeli bevezetésről nem nyilatkoztak, de azt egyértelműsítették, hogy idővel a szolgáltatás az egész világon elérhető lesz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.