Hirdetés
. Hirdetés

Korszakalkotó Wi-Fi újdonságok

|

A Huawei hordozható 5G Wi-Fi routerei nagy kapacitású akkumulároruknak köszönhetően más eszközök feltöltésére is használhatók.

Hirdetés

Hirdetés

A kategóriájában első hordozható 5G Wi-Fi eszközökkel rukkolt elő a Huawei: a Pro változat 8000 mAh-s, a normál verzió 4000 mAh-s kapacitású akkumulátorral kerül forgalomba. Mindkét berendezés a 7 nm-es technológiájú Balong 5000 5G lapka köré épül és mindkettő támogatja az NSA/SA dual-módú 5G hálózatokat. Adatátviteli sebességük elérheti az 1,65 Gbps-ot. Nem csupán Wi-Fi-s 5G kapcsolódást tesznek lehetővé, hanem más eszközök feltöltésére is használhatók.

A hálózati információk kijelzésére 1,45 hüvelykes képernyővel szerelték fel őket, míg a mesterséges intelligenciával támogatott okos hálózatkapcsolásnak köszönhetően automatikusan képesek a stabil kapcsolat nyújtó hálózatra kapcsolódni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.