Hirdetés
. Hirdetés

Közeledik az iPhone

|

Partra szállt Európában az iPhone, Nagy-Britanniában körülbelül 98 ezer forintért dobják piacra - másfél hónap múlva.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően az O2 hivatalosan is bejelentette, hogy november 9-től kapható lesz az iPhone. A 8 gigabájt memóriás modell 269 fontért lehet majd megvásárolni, három díjcsomagban: 35, 45, illetve 55 fontért havonta.

A mintegy 98 ezer forintos ár meglehetősen magas az európai piacon, így az iPhone erősebb konkurenciával szembesül majd, mint az Egyesült Államokban. Szintén az O2-nél egy 18 hónapos hűségszerződés aláírásával havi 30 fontért már Nokia N95-ös készüléket kapunk, Wi-Fi-támogatással, kamerával, zenelejátszóval és GPS-szel. Az iPhone nem támogatja a 3G rendszert, az O2 EDGE és GPRS hálózatát fogja használni gyors adatátvitelhez.

Az Apple közben kiadta az 1.1.1 verziójú firmware-frissítést, amely új beállítási lehetőségeket tesz lehetővé a nemzetközi menüpontban. A jelek szerint így készülnek a további megjelenésekre Franciaországban, Németországban és más európai országokban, így Magyarországon is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.