Hirdetés
. Hirdetés

Középpontban a projektvezető

|

Czifra Juliannának a Vodafone Magyarország programmenedzserének ítélték oda az Év Projektmenedzsere Díjat.

Hirdetés

2013. november 6-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, adták át a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnökségével, a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett, és a beérkezett pályázatok alapján elbírált, illetve kiválasztott az Év Projektmenedzsere Díjat.

Hirdetés

A Gerbeaud Házban megrendezett eseményen felszólalt a díj fővédnöke, Vályi-Nagy Vilmos, infokommunikációért felelős államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke és Szalay Imre a PMI Budapest Magyar Tagozat és a Díjbizottság Elnöke.

A díjat a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot az Év PM-jének személyére. A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése, és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett elismerést idén tizenharmadik alkalommal adta át Szalay Imre, a Díjbizottság Elnöke, ezúttal Czifra Juliannának, a Vodafone Magyarország programmenedzserének.

 

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla

Tagjai a következő projektmenedzsment szakmai szervezetek képviselői: Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ), PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest), Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ), HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK), Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT), Építéstudományi Egyesület (ÉTE).

Az Év Projektmenedzsere Díj korábbi kitüntetettjei:

2001 Deményné Kertész Krisztina - BM Központi Nyilvántartó és Választási Hivatal
2002 Wittmann György - OTP Bank Rt.
2003 Koller György - Pannon GSM Távközlési Rt.
2004 Oláh István - Kopint-Datorg Rt.
2005 Weiler Zsolt - Hewlett-Packard Magyarország Kft.
2006 Molnár Zoltán - Hewlett-Packard Magyarország Kft.
2007 Károlyi László - Legrand Magyarország Zrt.
2008 Bartalis Krisztina - Vodafone Magyarország Zrt.
2009 Mahler Gusztáv - Magyar Telekom Nyrt.
2010 Tuscher Béla Péter - Magyar Nemzeti Bank
2011 Schőberl Krisztina - Hewlett-Packard Magyarország Kft.
2012 Taby Tamás -SWICON Zrt.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.