Hirdetés
. Hirdetés

Brutálisan növeli az akkukapacitást a Samsung

|

A dél-koreai gyártó szabvány méretű, 6000 mAh telepet fejlesztett ki, amely már a közeljövő új modelljeiben helyet kaphat.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung most megjelent Galaxy Note10-e számos izgalmas újdonságot tartalmaz, de úgy tűnik, a dél-koreai gyártó az olcsóbb modellekbe is tartogat meglepetéseket.

A GalaxyClub bemutatott egy fotót a rövidesen megjelenő M20S akkumulátoráról. A 6000 mAh telep nem nagyobb, mint a mai okostelefonok akkumulátorai, ami az jelenti, hogy a szabványos méretű akku simán bekerülhet a Samsung más modelljeibe, köztük a Galaxy S-ekbe is, és így a Samsung új mobiljai kétszer annyi kapacitást biztosíthatnak majd, mint a 2658 mAh-s iPhone XS.

A dél-koreai gyártó a jelek szerint tehát nagyon ráfeküdt a telep kapacitásának növelésére, és tette ezt úgy, hogy közben nem növelte meg az akku helyigényét.

Ami a már említett M20S-t illeti, egyelőre csak annyit tudni róla, hogy az elkövetkező hónapokban jön ki, és a középkategóriás piacot célozza meg. Egyelőre homály fedi a Samsungnak az új akkuval kapcsolatos terveit is, de könnyen elképzelhető, hogy már ez a minierőmű táplálja a 2020 elején megjelenő Galaxy S11-et.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.