Hirdetés
. Hirdetés

Kulcsrakész, skálázható edge konténer

|

Idén is jelentős probléma még a kiberbiztonság: a támadások a személyes adatok megszerzését célozzák, különösen az egészségügyi és a pénzügyi szektorban.

Hirdetés

De az IoT korában a hálózatra kötött eszközök is mind veszélyben lehetnek megfelelő intézkedések hiányában. Ezért a Rittal és partnerei olyan peremhálózati IT-megoldásokat szállítanak, amelyek nagy megbízhatósággal védik az IT-eszközöket a jogosulatlan hozzáféréstől.

Hirdetés
          

Smart City: okos és biztonságos városi megoldások
Az edge adatközpontokat akár terembe, akár konténerbe lehet telepíteni. A városi szolgáltatások (infrastruktúra, közszolgáltatások, egészségügy) fokozott adatigénye biztonságos, valós idejű és gyors adatfeldolgozást követel meg. Ezért a nagy rendelkezésre állás és a minimális késleltetés miatt az adatközpontokat a felhasználás helyéhez lehető legközelebb kell telepíteni. Az érzékeny információkat ráadásul megbízhatóan kell védeni, amire a peremhálózati adatközpont kiváló megoldás. Ha például egy kórház vagy radiológiai központ bővítéséről van szó, egy előkonfigurált konténer-adatközpont gyorsan és biztonságosan szolgálja ki a fenti igényeket.

           

Az iparról sem feledkezhetünk meg
A hálózatba kötött automatikus gyártóeszközök is maximálisan kihasználják az IT kapacitásait. Itt gyakran van igény gyors, kulcsrakész, IP 55 védettségű, rugalmas és redundáns peremhálózati megoldásokra, amelyek gyártói környezetben tökéletesen kiszolgálják az informatikai igényeket. Többek között ezt és más Rittal-megoldásokat is meg lehet nézni október 9-11 között a nürnbergi it-sa szakkiállításon (9. csarnok, 604. stand).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.