Hirdetés
. Hirdetés

Kütyüexpó a Millenárison

|

Október elején rendezik meg az első hazai SMARTSHOW-t.

Hirdetés

Okos háztartási gépek és innovatív, az életvitelt támogató berendezések is bemutatkoznak a smart eszközök és szolgáltatások legnagyobb hazai „kütyü expóján”, az őszi SMARTSHOW-n a Millenárison, ahol az okostelefonok és tabletek legújabb generációja is debütál. Az október 4-5-én megrendezésre kerülő első SMARTSHOW kiállítást az Expositor Kft. szervezte, a rendezvény szakmai fővédnöke pedig a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Mobilmarketing Tagozata.

Hirdetés

A legújabb innovációk bemutatásával rendezik meg a szervezők az első SMARTSHOW-t, október 4-én és 5-én a Millenáris Park „B” csarnokában. Az okostelefonok és egyéb okos szórakoztató elektronikai eszközök mellett vadonatúj háztartási gépeket is láthatnak a látogatók. A hiánypótló eseményen a Magyar Telekom, a MasterCard, a MasterCard Mobile, Mobiltárca egyesület, Brandbank, az Akciónekem, a Dr.24, a Euronics, a Fiat Magyarország, a GS1 Magyarország, a HTC, a Juventus Rádió, a Metropol, az Opel Magyarország, az Origo Zrt., a Sony Magyarország, a Tablab, és a Ustream - a kiállítás látványosságai mellett - kerekasztal beszélgetésekkel is várják a szakmabelieket, és a nagyközönséget egyaránt.

A várható trendek elemzése mellett az előadásokon a legújabb mobilos és facebookos applikációk és iparági fejlesztések is bemutatásra kerülnek, valamint itt debütálnak először a karácsonyi piacra szánt slágertermékek.

Huber Kornél, a Mobilmarketing tagozat elnöke, elmondta, hogy tavaly gyakorlatilag 25 mobilos rendezvényen vett részt, de meglátása szerint ezeknek a rendezvényeknek a mennyiségét nem követi le az ügyféligény. "A célunk az volt, hogy egy gyűjtőrendezvényre hozzuk el a smart piac minden lehetséges szereplőjét, a szolgáltatókon, a gyártókon keresztül egészen a kkv szektorig, de ennél is fontosabb volt, hogy végre szülessen egy izgalmas, show jellegű kiállítás, melyen a nagyközönség első kézből ismerheti meg a legújabb fejlesztéseket.”

 

A szakmai programok részeként a DIMSZ és a GS1 Magyarország szervezésében lesz mobil marketing, mobil fizetés valamint hiteles adatok konferencia, az első nap csúcspontja pedig a Golden Dove reklámverseny díjátadó ünnepsége lesz október 4-én 18 órakor. A rendezvény területén pedig folyamatos programokkal és nyereményjátékokkal várnak minden látogatót a szervezők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.