Hirdetés
. Hirdetés

Lassítja a számítógépet a Windows 10-frissítés

|

A May 2019 Update változathoz augusztus végén kiadott KB4512941 jelű opcionális kumulatív frissítés felslegesen túlterheli a CPU-t.

Hirdetés

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy vizsgálja annak okát, miért nő meg a processzor terhelése egyes olyan számítógépeken, amelyekre telepítették az augusztus 30-án a Windows 10 operációs rendszer May 2019 Update változatához (1903-as verziószám) kiadott KB4512941 jelű opcionális kumulatív frissítést.

Szerencsére a frissítőcsomag eltávolítása megszünteti a CPU felesleges túlterhelését (amelyet a SeachUI.EXE folyamat okoz), így ez a művelet azonnali megoldást jelent a problémára. Aki pedig nem telepítette a foltot, ne is tegye. amíg a hibát nem javították ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.