Hirdetés
. Hirdetés

Lecseréli keresőjét a Microsoft?

|

Egyre inkább realitássá válik a Lives Search Kumo csere.

Hirdetés

Egyre több jel utal arra, hogy azon iparági pletykák - amelyek szerint a Microsoft átnevezi 10 százalékos részesedéssel bíró keresőjét - igaznak bizonyulhatnak. A redmondi cég ugyanis az Amerikai Szabadalmi Hivatal információs adatbázisa szerint december 4-én bejegyeztette a kumo-t védjegyként. A név alatt a szoftvercég a dokumentáció szerint többek között telekommunikációs szolgáltatásokat és online reklámtevékenységet folytathat, internetes keresőt üzemeltethet, valamint letölthető szoftvert is kínálhat.

 

kumo.jpg
 


Az ügy előzménye, hogy a Microsoft átvette a CSC cégtől a kumo.com domain nevet, amely mögött jelenleg is az NS.USWEST.SEARCH.LIVE.COM, NS.USEAST.SEARCH.LIVE.COM, NS.ANYCAST.SEARCH.LIVE.COM szerverek dolgoznak. Valamint a redmondi cég anno még a ZDNet oldalán faggatta az olvasókat, milyen nevet szeretnének a szoftvercég keresőjének. A Kumo nyert, amelynek oldalához a kiszolgáló jelenleg is megtagadja a hozzáférést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.