Hirdetés
. Hirdetés

Leépülőben a Zynga

|

520 alkalmazottat bocsátottak el, és több irodát is bezártak a Zyngánál.

Hirdetés

A Zynga 80 millió dollárt szeretne megtakarítani azzal, hogy számos dolgozóját elküldi, és több irodáját bezárja. A közösségi játékokkal foglalkozó vállalat így szeretne jobb pénzügyi helyzetbe kerülni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a munkaerejének a 18 százalékát elveszíti. 

Az 5 éve működő cég azt ígéri, hogy nem üres kézzel engedi útjára az eddigi dolgozóit, bár a részletekbe nem mentek bele. Az AllThingD értesülései szerint a Zynga a New Yorkban, a Los Angelesben és a Dallasban található irodáját is bezárja. 

A leépítések összesen 520 embert érintenek, de más módon is megpróbál majd spórolni a Zynga. A vállalat azóta van gondban, hogy a FarmVille-t követő játékai már nem kaptak akkora figyelmet, mint az első nagy siker. A cég most a mobilplatformokra támadna, de így is érzékenyen érinti a közösségi játékok kisebb népszerűsége a korábbinál. A mostani költségcsökkentésekre azért volt szükség, mert mobilfronton nem lett még elég erős a Zynga, a weben játszó közösség azonban a vártnál gyorsabban zsugorodik. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.