Hirdetés
. Hirdetés

Légből kapott képek a Lexmarktól

|

A cég nyolc vezeték nélküli nyomtatója közül hármat most indítanak útjára, a többi az év hátralévő részében jelenik meg.

Hirdetés

A Wi-Fi-kompatibilis készülékek ugyanolyan szabadságot és mobilitást kínálnak a felhasználóknak a nyomtatásban, mint amikor vezeték nélküli hordozható számítógépen dolgoznak. Otthonukban illetve irodájukban bárhova elhelyezhetik a nyomtatót, könnyen beillesztve jelenlegi hálózatukba, vagy ad-hoc jelleggel (WiFi útválasztó nélkül) üzemeltetve. További kényelmi megoldást jelent, hogy egy-egy vezeték nélküli nyomtatót több felhasználó is megoszthat.

A már bemutatott WiFi-s modellek a Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One (AIO), a Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató, valamint a Lexmark X3550 All-in-One - utóbbi csak vezeték nélküli opcióval bír. Mindhárom nemcsak hogy használható Macintosh rendszerekben is, de még design tekintetében is beillenek az "almavilágba'.

Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One

A Lexmark X4550 háromfunkciós vezeték nélküli kompakt AIO készülék, amely akár 26 fekete-fehér illetve 18 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Összetett funkcionalitása számos otthoni nyomtatási, másolási és lapolvasási feladatot tesz egyszerűen és bárhonnan elérhetővé, beleértve a fotónyomtatást. Természetesen PC nélkül is másol, illetve szegély nélküli fotót nyomtat memóriakártyáról, vagy USB PictBridge csatlakozással közvetlenül fényképezőgépről. Vezeték nélküli lapolvasásra is képes, nem csak nyomtatásra. Különlegessége, hogy MS Office és PDF állományokat közvetlenül nyomtat flash meghajtóról.

 

x4550.jpg

 

Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató >>

Lexmark X3550 All-in-One vezeték nélküli opcióval >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.